Hirdetés

Fából van az új okostelefon-hangszóró



|

A Trobla újdonsága felerősíti az okostelefonok hangszóróit.

Hirdetés

Az okostelefonok világában akad néhány előlapi sztereó hangszóróval felszerelt modell, azonban a többségről el lehet mondani, hogy nem számít minőségi csodának hangzás terén. 

Hirdetés

Éppen ezért néha jól jöhet egy hordozható hangszóró az okostelefonhoz. Ilyen a Trobla terméke is, amely viszont fából van. 

A kézzel készült hangszóróban nincs elektronika, nem kell tölteni sem. Gyakorlatilag felerősíti a hangját az okostelefonok hangszóróinak. Elegáns és ügyes megoldás, stílusos csomagolásban. 

Diófa és juharfa kivitelben létezik a Trobla, amely a legtöbb modern csúcskészülékkel kompatibilis. Szükséges esetén egyedi megoldással is elő tudnak állni a fejlesztők. 

A Trobla ára 99 dollár környékén alakul. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.