Hirdetés

Az iOS-t használó készülékeken már elérhető a Facebook Quiet Mode-ja



|

Már régóta tesztelik a funkciót, melynek hála sokkal részletesebben állíthatjuk be, hogy milyen eseményekről szeretnénk értesítéseket kapni.

Hirdetés

Aki használja a Facebook telefonos alkalmazását, az biztosan tapasztalta már, hogy milyen idegesítő, amikor az app egy kifejezetten alkalmatlan pillanatban tájékoztat minket arról, hogy éppen melyik ismerősünknek volt tegnap születésnapja. Persze erre egy megoldás, hogy a telefon beállításai között kikapcsoljuk az értesítéseket, de most egy sokkal elegánsabb módon is kezelhetjük a közösségi oldal által küldött figyelmeztetéseket. 

Hirdetés

Már hónapok óta tesztelik egy szűk közönséggel azt a beállítási menüt, mely lehetővé teszi, hogy részletesen ki- és bekapcsolhassuk, hogy éppen milyen típusú értesítéseket szeretnénk kapni. Emellett beállíthatjuk a Quiet Mode-ot is, ami minden figyelmeztetést kikapcsol a kívánt időszakban, amit pontosan megadhatunk. Így például a munkaidőben kevesebb zavaró tényező vonhatja el figyelmünket feladatainkról.

Itt kapott helyet a Your Time on Facebook szekció is, ami részletes statisztikákat mutat arról, hogy az elmúlt időszakban milyen volt az aktivitásunk a platformon. Ezeknek a funkcióknak egy része már korábban is elérhető volt, most viszont egy helyre gyűjtötték őket a fejlesztők, hogy könnyebben menedzselhetőek legyenek. 

Egyelőre kizárólag iOS-en érhetőek el az újítások, a cég azt ígéri, hogy az androidos tesztelést májusban kezdik, a megjelenésre pedig júniusban számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.