Hirdetés

Facebook-ra megy az Angry Birds



|

A Rovio, a játék fejlesztője a 800 milliós közösségi oldalra vinné a népszerű játékukat.

Hirdetés

Szinte hihetetlen, hogy ennyi ideje tart az Angry Birds láz, de úgy látszik a tűz kiolthatatlan, és valamilyen új ötlettel midig sikerül friss vért önteni a projektbe. Most is ez a helyzet, ugyanis a vállalat egyik fejesének nyilatkozata szerint hamarosan a Facebook-on is támadhatjuk a malacokat.

Hamarosan megjelenik Facebook-on és kazettán

Esélyes, hogy a február 14-én tartandó Facebook eseményen kerül sor a bejelentésre, mely egy megfelelő helyszín lenne egy ilyen volumenű információ leközlésére. Az eddig 700 millió alkalommal letöltött alkalmazást használó játékosok száma akár meg is duplázódhat így, és ez által a cég bevétele is. Az igazi üzlet mégis a speciális Facebook-os ajánlatokban rejlik, ugyanis a beépített fizetési rendszerrel 0.9 dollárért vásárolhatunk majd power-up csomagokat, később akár kiegészítőket is - a lehetőségek tárháza tehát végtelen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.