Hirdetés

Február 21-én jön a Samsung Galaxy S7



|

A Samsung már reklámozza a közelgő Unpacked rendezvényét.

Hirdetés

Evan Blass azóta is kitartóan szivárogtat a Galaxy S7-ről, nemrég olyan képeket, amelyek a február 21-i bemutatót erősítik meg. Nem kellett sokat várni, és újabb bizonyítékként a Samsung is kiadott egy videót, ami eloszlatja a kétségeket. 

Hirdetés

Ha hinni lehet a pletykáknak, akkor a kijelző ívét és méretét kivéve a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge azonos lesz. Ez a két modell lesz, az előbbi 5,1, az utóbbi 5,5 hüvelykes képernyővel. 

A motorháztető alatti változtatásoknak hála elsősorban még nagyobb teljesítményt és még jobb üzemidőt lehet várni. 

Úgy néz ki, hogy visszatér a microSD-foglalat is, tehát újra lesz olcsó tárhely azok számára, akik hiányolták a 2015-ös modellekből. 

Ha február 21-én mutatkozik be a Galaxy S7, akkor mikor jelenik meg? Evan Blassnak erre is van válasza - általában beválnak a jóslatai, így joggal hihetjük, hogy március 11-től vihető haza Európában a készülék. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.