Hirdetés

Februárban jöhet a HTC Ville



|

Kétmagos Snapdragon kerülhet az Ice Cream Sandwich-es mobilba.

Hirdetés

A Boy Genius Report információi szerint a tajvani gyártó számos új okostelefont fog kivinni a jövő februári Mobile World Congress-re, a nemrégiben már pletykált Edge mellett a dolgok jelenlegi állása alapján a Ville kódnevű is biztosan be fog mutatkozni a neves rendezvényen.

 

 


A felsőkategóriás készülék említett társához hasonlóan valószínűleg Sense felülettel is ellátott Android 4.0 operációs rendszerrel fog debütálni, ám olcsóbb lesz annál: az Super AMOLED érintőkijelzője „csak" 4,3 colosnak, és 960×540 képpontosnak ígérkezik. A HSPA+ kompatibilis eszköz hátlapi kamerája elvileg 8 megapixeles lesz, és 1080p-s videókat is lehet majd rögzíteni vele.


Utóbbihoz természetesen nem elég egy megfelelően magas felbontású szenzor: a Ville lelkét a hírek szerint a Qualcomm kétmagos, 1,5 gigahertzen ketyegő Snapdragon Series 4 processzora fogja adni, az új fejlesztésű System-On-Chip energiaellátásáért egy 1650 milliamperes akku felelhet. A nem meglepő módon Beats Audio hangrendszerrel szerelt mobilba NFC nem fog kerülni, a lapka állítólag nem kedveli a fém készülékházakat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.