Hirdetés

Februárban jöhet az új Android a Galaxy S6-ra



|

A Nougat elvileg még a hónap vége előtt befut a Samsung Galaxy S6 és Galaxy S6 edge modellekre.

Hirdetés

Tansu Yegen, a törökországi Samsung elnöke arról árulkodott, hogy az Android Nougat frissítés még február vége előtt befut a Galaxy S6 és a Galaxy S6 edge készülékekre. 

Hirdetés

Minden bizonnyal az információ elsősorban Törökországra vonatkozik, ugyanakkor a feltételezések szerint az időkeretek egybeesnek az európai frissítési dátumokkal. 

A jó hír az, hogy a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge után nem sokkal már a Galaxy S6 és a Galaxy S6 edge készülékek is frissülnek. A Samsung és a többi gyártó januárban és februárban indította el a csomagokat, a Nexus készülékeken hónapok óta elérhető a Nougat. 

Tansu Yegen korábbi, azóta törölt tweetje alapján a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge február második hetének végére kapja meg az új rendszert, míg a Galaxy S6 a harmadik hét végére. Szintén ekkor fut be a Nougat a Galaxy S6 edge+ és a Galaxy Note 5 készülékekre, míg a Galaxy S6 edge a negyedik hét végére kapja meg. A Galaxy A és a Galaxy J szériák májusban és júniusban kapnak frissítést. 

A Galaxy S6 és a Galaxy S6 edge sok tekintetben hasonlít a Galaxy S7-re: leginkább a vízálló kialakítás és a microSD-férőhely adja a különbséget. Emiatt a csökkenő árak fényében sokan egyre jobb vételnek tartják a 2015-ös zászlóshajókat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.