Hirdetés

Fedélzeti számítógép a Shuttle-től



|

Erősítőkhöz hasonló burkolatban érkezik a Shuttle autókba szánt PC-je, amely várhatóan ebben az évben jelenik meg.

Hirdetés

Az autósok általában különböző, rendkívül drágán mért DVD és CD fejegységeket vásárolnak - ezek minőség tekintetében valóban a csúcskategóriát képviselik, kezelhetőségük és könnyű beépíthetőségük azonban gyakran megsínyli a "túl kis helyre túl sokat" című tételmondatot. Sokan gondolták már úgy, hogy mennyivel praktikusabb lenne egy számítógépet beszerelni, és ilyen módon kielégíteni a felmerülő igényeket, ez azonban újabb gondokat vethet fel, különös tekintettel az elhelyezésre és a bekötésre.

 

thumb800x800_425264361_a0ae5e3e2c_o.png

 

A Car PC kifejezetten ilyen felhasználásra készült: az eszköz stílusosan eloxált, kis méretű alumínium házban érkezik, amelyet hűtőbordákkal is elláttak. A beépített tápegység - kifejezetten a környezethez igazodva - 11,2-től 32 voltig bármilyen feszültséggel megbírkózik, és a beépített reléknek köszönhetően akkor sem veszítjuk el munkamenetünket, ha meggondolatlanul húzzuk ki a slusszkulcsot: ilyenkor a számítógép hibernálja magát.

 

thumb800x800_425264439_ffb94f341f_o.png

 

A megfelelő sebességről és az alacsony fogyasztásról az Intel Core Duo platformja gondoskodik: T2400-as noteszgép-processzor, 945GM északi híd, az ICH7M déli híd pedig a megfelelő csatlakozási lehetőségeket biztosítja. A memória és a merevlemez is egyenesen a noteszgépektől érkezik - utóbbiból akár SSD típus is elképzelhető, mint rendelhető opció. A grafikus megjelenítésért és videogyorsításért az integrált Intel GMA950-es lapka, a hanghatásokért pedig a szintén integrált Intel Azalia HD 7.1-es lapka felel majd.

 

thumb800x800_425264491_23da8bdb7a_o.png

 

A pontos megjelenési dátumról és árról egyelőre még nincs információ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.