Hirdetés

Fedezze fel a Nokiát a CeBIT 2006-on! - finn újdonságok Hannoverben



|

Hirdetés

A látogatók a Nokia Nseries intelligens multimédiás számítógépek portfoliója, és az új Nokia Eseries üzleti termékskála készülékei mellett olyan nemrég bemutatott Nokia mobiltelefonokat is kipróbálhatnak, mint a Nokia 6131, a Nokia 6070, vagy az UMA (engedély nélküli mobil hozzáférés) technológiát támogató Nokia 6136. A mobiltelevíziós, zenés és internet-telefóniás bemutatók sora garantálja, hogy a CeBIT látogatóinak nem kell fantáziájukra hagyatkozniuk a mobilkommunikáció jövőjét illetően - hiszen mindent már most felfedezhetnek.
Az újdonságok között szerepel a Nokia Lifeblog új változata, amelyet kifejezetten a Nokia Nseries termékskálához fejlesztettek ki. A felhasználók a személyi számítógépes és mobiltelefonos szoftverek ötvözésével megszületett Nokia Lifeblog 2.0-val igazi, személyes multimédiás naplót hozhatnak létre, ahol a fotók, a videofelvételek, a szöveges és multimédiás üzenetek időrend szerint sorba rendezhetők, így a tartalmakat egyszerűen átfuthatjuk, megkereshetjük, megnézhetjük, és megoszthatjuk másokkal. Különösen érdekesnek ígérkezik az élő mobiltévés bemutató, amely DVB-H rendszeren keresztül Nokia N92 multimédiás számítógépen követhető. A látogatók megtudhatják, milyen érzés "zsebtévén" nézni például a Pro7, az N24, vagy az MTV műsorát.
A Nokia Eseries termékskálába tartozó, kifejezetten üzleti célra készült készülékekkel, például a Nokia E60, a Nokia E61, és a Nokia E70 telefonokkal a vállalatok tökéletesen kiaknázhatják a mobilitásból származó előnyöket. A készülékek a vállalati mobil e-mail megoldások teljes skáláját támogatják, ideértve a Nokia saját mobil e-mail, adatszinkronizálási és készülékkezelési portfolióját is, amely a közelmúltban az Intellsync felvásárlásával vált még figyelemreméltóbbá.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.