Hirdetés

Fejlesztői mobilokat fog osztogatni a Nokia



|

Hamarosan 25 ezer készülék kerülhet ingyen a programozókhoz.

Hirdetés

Marco Argentini, a Nokia „Developer And Marketplace" divíziójának alelnöke nemrég váratlan bejelentéssel örvendeztette meg a Windows Phone 7-es fejlesztés iránt érdeklődőket, hiszen állítása szerint a közeljövőben 25 ezer darab Lumia 800 okostelefont terveznek szétosztani köztük.

 

 


A nagyszabású akció egyébiránt nem saját találmány, a Microsoft korábban az összes alkalmazottja rendelkezésére bocsájtott egy-egy Windows Phone 7-es mobilt, majd fejlesztők, és diákok számára is indított hasonló akciókat.


Sajnos a Nokia egyelőre nem árult el részleteket a saját megoldásáról, ám mindenképpen üdvözlendő az összes ilyen kezdeményezés: hatékonyabb a hagyományos reklámnál, hiszen jót tesz a márkanévnek, képes megmozgatni a téma iránt kevésbé érdeklődőket is, ráadásul a közönség által készített alkalmazások értékesítéséből származó jutalékból akár teljesen meg is térülhet a befektetés.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.