Hirdetés

Fejlesztői újdonságok a Windows Phone Marketplace-en



|

Immáron külön kezelhetőek a mangós alkalmazások.

Hirdetés

Szükséges verziókezelési újítást vezetett be mobilos piacterén a Microsoft, a cég tájékoztatása szerint a fejlesztők immáron külön kezelhetik az alkalmazásaik Windows Phone 7.0-ás, és 7.5-ös verzióit. A szoftverek ettől függetlenül azonos adatlaphoz vannak kötve, így mindkettőhöz ugyanaz a leírás, ár, és értékelés tartozik.

 

 


Nem meglepő módon egy adott program két változata külön is frissíthető, ám a redmondiak megkötése szerint egyszerre nem állhat mindkettő verzió elbírálás alatt. Fontos változtatás történt a megadható kulcsszavak kezelése terén is, hiszen az eddigi végtelen számú helyett csak öt darab, leginkább jellemzőt lehet használni. Kompatibilitási okból a jelenleg ötnél több címkét tartalmazó adatlapok sem esnek ki a keresésekből, ám ezek esetében is csak az első öt kifejezésben kutakodik a rendszer.


Természetesen a két verziót megjelenés alapján is lehetséges külön kezelni, így szükség esetén az egyik változat elrejthető. Érdekes megkötés, hogy amennyiben a fejlesztő két verziót kíván karbantartani, akkor elsőként a Windows Phone 7.0-ásat kell feltöltenie, ugyanis a mangós változattal kezdve nem áll majd módjában a régi rendszerrel kompatibiliset publikálni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.