Hirdetés

Fél óra alatt majdnem feltölthető a Honor Magic



|

A Huawei elsősorban a mesterséges intelligenciára épülő fejlesztéseire büszke.

Hirdetés

Az elmúlt években a világ egyik legnagyobb mobilgyártójává vált Huawei bemutatta a Honor Magic okostelefonját. A készülék felsőkategóriás: nyolcmagos processzor, 4 GB RAM, 64 gigabájt háttértár, 5.1 hüvelykes és 1440×2560 pixeles érintőkijelző, NFC, ujjlenyomat-olvasó. Szuper hasznos, hogy a gyártó szerint fél óra alatt olyan 90 százalékra is tölthető az akkuja a mellékelt hálózati adapter segítségével.


Hirdetés


"A Honor Magic fő újítása azonban nem a hardverben van, hanem egy sor olyan, mesterséges intelligencián alapuló technológia bemutatásában, amelyek célja, hogy a felhasználók által generált adatokat feldolgozzák és megértsék" - olvasható a vállalat tájékoztatásában.



"Ezek közül az első a WiseScreen szenzor, amely lehetővé teszi, hogy a tulajdonosa feloldja a készülék lezárt képernyőjét egyszerűen úgy, hogy felemeli a telefont és rápillant arra. Amikor pedig zsebre teszi, a Honor Magic automatikusan kikapcsolja a képernyőt, és ismét aktiválja a képernyőzárat. A FaceCode intelligens arcfelismerő technológia ezzel egyidejűleg garantálja a teljes diszkréciót azzal, hogy az üzeneteket és az értesítéseket csak a tulajdonos számára teszi láthatóvá. A Honor Magic Live rendszer "előre megérzi", hogy a telefon tulajdonosát mi fogja érdekelni, és így izgalmasabbá teszi a mindennapokat a megfelelő újdonságok megjelenítésével. A készülék például elemzi a különböző üzenetküldő alkalmazásokon keresztül lefolytatott beszélgetéseket, és ha azt deríti ki, hogy a tulajdonosát érdeklik a mozifilmek, akkor értesítést jelenít meg a legújabb sikerfilmek bemutatásáról."


A Honor Magic első körben Kínában válik elérhetővé, kártyafüggetlenül 3700 jüanos, azaz olyan 159 ezer forintos áron. Egyelőre nem világos, hogy Magyarországon mikor és mennyiért válhat elérhetővé az okostelefon.


Honor Magic specifikációk:

- HSPA+, LTE, Bluetooth 4.2, Wi-Fi ac, NFC, A-GPS/GLONASS
- Érintőkijelző: 5,1 hüvelyk, AMOLED, 1440×2560 pixel
- Előlapi kamera: 8 MP
- Hátlapi kamera: 2× 12 MP, fáziskülönbséges AF, dupla LED-es vaku; videó: 1080p@30fps
- Nyolcmagos CPU, Mali-T880 GPU, Hisilicon Kirin 950 SoC
- 4 GB RAM, 64 GB nem bővíthető háttértár
- dupla nano-SIM, USB Type-C csatlakozó
- Ujjlenyomat-olvasó
- Google Android 6.0,
- Akku: 2900 mAh, nem cserélhető, gyorstölthető (90% fél óra alatt)
- Súly: 145 gramm
- Méret: 146 × 70 × 7,8 mm

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.