Hirdetés

Feleségül vette az Apple iPhone-ját



|

Egy férfi Las Vegasban házasodott össze az okostelefonjával.

Hirdetés

Aaron Chervenak egyike azoknak, akik a gyors esküvő keretében házasodtak össze Las Vegasban. A férfi azonban május 20-án nem egy nőt választott a feleségéül, hanem egy Apple iPhone-t

Hirdetés

A Little Las Vegas Chapel tulajdonosa először nem tudta mire vélni a dolgot, de végül segített lebonyolítani a ceremóniát. 

Természetesen Chervenak leginkább a társadalomnak igyekezett jelezni. Mivel az emberek többsége az okostelefonjával az ágyban alszik el és kel fel, valamint a nap 24 órájában magánál tartja a készüléket, és reggelente ahhoz nyúl elsőként, ezért joggal nevezhető a kapcsolat egyfajta házasságnak. 

Természetesen Nevada állama nem ismeri el hivatalosan a házasságot. A viccesebb kedvű emberek tovább vitték a történetet, és hangsúlyozták: nem tudjuk hogy az iPhone felveszi-e a férje nevét, illetve, hogy hol töltik a nászutat, lesznek-e gyerekeik (mondjuk pár Apple iPod nano). Van, akit az is érdekelt, hogy vajon az újdonsült feleség féltékeny lesz-e a fiatalabb és szexibb iPhone-ra, ami szeptemberben mutatkozik be. 

Tárgyakat elvenni nem lehet a törvény alapján, tehát az üzenet szimbolikus Chervenak szerint: az okostelefonok nagyon értékessé váltak a mai embereknek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.