Hirdetés

Felgyorsítható az iOS 4 a régi iPhone-okon



|

Rendkívül egyszerűen szignifikáns sebességbeli tartalék hozható ki a rendszerből.

Hirdetés

Sokak szerint a 4.0-ás lett az Apple leginkább félresikerült rendszerfrissítése: többek problémákba ütköztek a telepítése során, továbbá alaposan le is lassította a régi készülékeket. Ennek oka nyilván az alaposan megnövekedett rendszerigény, ráadásul a plusz terhelés miatt az akkumulátoros üzemidő is csökkent.

 

 


Az Apple egyelőre csupán annyit közölt, hogy kivizsgálják a felmerült problémákat, de az sem világos, hogyan lehetne az új iOS által hozott funkciók egy részének kikapcsolása nélkül javítani a helyzeten - például az iPhone 3G-n már a párhuzamos programfuttatást (multitaskingot) sem engedélyezte az Apple.


Szerencsére elveszett sebesség egy részét könnyedén vissza lehet kapni, de ehhez ki kell kapcsolni a rendszer univerzális keresőjének legtöbb kényelmi funkcióját, amelyet a Settings > General >Home Button>Spotlight Search menüben lehet megtenni. A tapasztalatok szerint ez egyértelműen sokat segít, bár hosszú távon előnyösebb volna, ha az Apple képes lenne egy javítással megoldani a problémát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.