Hirdetés

Félreértették a Nokiát



|

A jövőbeli csúcskészülékeken talán mégis lesz Carl Zeiss optika, legalábbis a HMD Global erre utalt.

Hirdetés

Sajnos a HMD Global nem vitt magával Nokia zászlóshajót az idei MWC-re, a három androidos modellt ugyanis bár kísérte meglepetés, de az a Nokia 3310 volt.

Hirdetés

A Nokia csúcskészülékről azóta is folyamatosan pletykálnak, ugyanakkor rossz hír is akadt. A felhasználók kérdéseire reagálva a finn cég elárulta, hogy többé nem használja a Carl Zeiss technológiát, tehát ilyen lencsékre ne is számítson senki. 

A HMD Global azonban legutóbb azt közölte, hogy az emberek félreértették a Nokiát. 

Állítólag a tweet a jelenlegi Nokia okostelefonokra vonatkozott, vagyis a Nokia 3, a Nokia 5 és a Nokia 6 azok, amelyekben nem lesz Zeiss lencse. A HMD jövőbeli csúcskészülékei még építhetnek ilyenre. 

Ez persze nem jelenti törvényszerűen azt, hogy az első Nokia zászlóshajó Zeiss lencsével érkezik, de azért még él a remény, hogy a Lumia 1020-nak lesz androidos utódja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.