Hirdetés

Feltöltőkártyás akció a Vodafone-nál



|

Készüléktől függően a cég fél évig havi 3 / 6 ezer forintot ír jóvá az ügyfeleknek.

Hirdetés

Mai sajtóközleménye alapján a Vodafone minden fronton kibabrálna a rivális szolgáltatókkal, ugyanis a karácsonykor megszokott – ám egyelőre nem részletezett – előfizetéses akciók mellett a feltöltőkártyás készülékre vágyóknak is kiváló ajánlatokkal kedveskedik a vállalat.

Hirdetés


A november 18-tól az év végéig tartó akció keretében az ügyfelek hétféle belépőkategóriás okostelefon közül válogathatnak, amelyeket a havi 1 GB adatforgalmat biztosító VitaMAX Prémium Perc & Net tarifával megvásárolva teljes egészében lebeszélhetik a vételárat, lévén a Vodafone január 10-től kezdve fél éven keresztül havi 3000 vagy 6000 forintot ír jóvá az egyenlegükön. A bónusz feltöltésekkel kapott összegek 30 napon belül használhatóak fel, a felhalmozásukra nincs lehetőség.


3000 forintos jóváírásban részesülő eszközök:
- Samsung Galaxy Y (12 990 Ft)
- Vodafone Smart Mini (14 990 Ft)
- Samsung Galaxy Pocket Neo (16 990 Ft)


6000 forintos jóváírásban részesülő eszközök:
- LG Optimus L3 II (26 990 Ft)
- Samsung Galaxy Young NFC (29 990 Ft)
- Vodafone Smart III (32 990 Ft)
- Sony XPERIA E (35 990 Ft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.