Hirdetés

Feltöltős mobilnet a Vodafone-tól



|

A szolgáltató saját márkanév alatt is előállt a TV2 mobilnettel.

Hirdetés

A TV2 és a Vodafone még februárban jelentették be a feltöltőkártyás, elsősorban alkalmi mobilnetezőket célzó tv2.mobilnet nevű megoldást, a pontos működése ezen a linken tekinthető meg a vonatkozó videónkban.

 

 


Meglepő módon a telekommunikációs cég tegnap előállt a Netjegy nevű konstrukciójával, amely szinte teljesen megegyezik a fentebb említett ajánlattal, ám a TV csatornának ezúttal semmi köze sincs a dologhoz. Fontos különbség a két megoldás közt, hogy a szolgáltató saját verziójában nincs lehetőség egy órás elérést választani, viszont a 30 napos csomag esetében az adatforgalmi limit 1 helyett 3 GB.


A kizárólag belföldön használható Vodafone Netjegyet hagyományos kártyával, OTP automatán, és interneten keresztül lehet feltölteni, a Facebook pedig az év végéig ingyenesen látogatható a segítségével. A csomag első aktiválásakor a vásárlók automatikusan kapnak egy hétnapos hozzáférést, ám az egyenleg-felhasználási idő lejárta után minden esetben 60 napon belül fel kell tölteni a Netjegyet, különben a SIM-kártya inaktívvá válik, és a továbbiakban nem lesz használható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.