Hirdetés

Felturbózzák a OnePlus 3-at



|

A kijelzőn és a RAM-kezelésen is javít az új frissítés.

Hirdetés

A OnePlus 3 jelenleg az egyik legjobb ár-érték arányú okostelefon a piacon, de persze bőven akadnak hibái. Szerencsére ezek többsége szoftveresen javítható, a OnePlus pedig már rajta is van az első komoly frissítésen. 

Hirdetés

Az új build a pontatlan kijelzőt és a RAM-kezelést is igyekszik orvosolni. Először a tesztelők kapják meg, később a felhasználók is. 

A frissítésnek hála lesz sRGB mód, amit bekapcsolva változik a kijelző színvilága - ez ugyanis elég pontatlan a tesztek szerint. Sajnos a problémás fényerővel nem kezd semmit a frissítés. 

A gyártó néhány képet is megosztott arról, ami várható - a kijelzőknél a bal oldali az új sRGB mód. 

A frissítés javít az agresszív RAM-kezelésen is, ami meglehetősen hamar dobálja ki az appokat a memóriából a 6 GB RAM ellenére. A változtatás miatt a játékok betöltési ideje is javul. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.