Hirdetés

Fémesen elegáns a Lenovo 3G-s mobilja



|

Ugyan nem okostelefon a P500, de a presztízsre sokat adó üzletemberek kezében is jól mutatna.

Hirdetés

A nem éppen mobiljairól elhíresült kínai gyártó minden felhajtást nélkülözve előállt a P500 jelzésű, hagyományos kialakítású telefonjával. A specifikációit elnézve meglehetősen egyértelmű, hogy nem elsősorban üzleti felhasználásra készült, bár az elegáns formatervével vélhetően bárhol képes lenne felhívni magára a figyelmet.

 

Lenovo P500
Lenovo P500

 


Sajnos kommunikáció szempontból nem sokat árultak el a P500-ról: alapvetően GSM/GPRS/EDGE-hálózatokon működik, de támogatja a 3G/HSDPA-t is. Bluetooth került a telefonba, de a Wi-Fi-t sehol sem említik - nagy hiba volt kispórolni.


A TFT-LCD típusú kijelzője 2,8 col átlójú, 240×400 képpont felbontású. Két kamerát is építettek az eszközbe: a hátlapi, fixfókuszos szenzor 3 megapixeles, a videocsevegésre kitalált előlapi társának felbontása ismeretlen. A szintén meg nem nevezett kapacitású beépített háttértár legfeljebb 8 GB-os microSD-vel bővíthető, FM-rádió és szabványos hangkimenet nincs.


Az 1200 milliamperes akkuval együtt 120 grammot nyomó mobil 18,8 x 49,5 x 11,5 mm méretű, a mikor/hol/mennyiért kérdések triójára még nem érkezett válasz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.