Hirdetés

Fémház és elegancia - Siemens SL400



|

iF-dizájndíjas lett a Siemens kézibeszélője a kiváló tervezése okán.

Hirdetés

Sokan vannak, akik megtartották a vezetékes telefonvonalukat annak ellenére, hogy kvázi kijelenthető, hogy már mindenkinek van mobilja. A vezetékes telefonvonalak percdíjai azonban sokaknak igen csábítók, ráadásul az otthoni internet bekötése együtt jár a vezetékes telefonvonal bekötésével is. Miért ne használnánk tehát egy olyan kézibeszélőt, ami az otthonunk dísze lehet?

 

 

if.jpg

A Siemens Gigaset SL400-ban nem fogunk csalódni dizájnszempontból, a készülék ugyanis többszörös díjnyertes (az iF-bizottság és a Chicago Athenaeum díjazta, megkapta az iF-dizájndíjat, illetve Kiváló Tervezés Díjat is). A kijelzője 1,8 hüvelykes, a készülékház pedig teljes egészében fémből van, a készítők szerint így erősítve az elegancia érzetét.

 


Emellett pedig majdhogynem ugyanolyan, mintha mobiltelefont használnánk: küldhetünk vele SMS-t, polifónikus csengőhangokat is beállíthatunk rajta, ráadásul az Eco Dect technológia segítségével a hangminősége is kiváló.

 

 


A számítógépünk tárolta kapcsolatjegyzékkel is szinkronizálhatjuk, Bluetooth-on és miniUSB-n keresztül is tud kommunikálni a gépünkkel; a cég honlapjáról tölthetjük le a QuickSync nevű szoftvert, amely mind Windowsokkal, mind Macekkel együttműködik. A kézibeszélő 500 nevet és telefonszámot tud tárolni, amelyekhez egyedi fotót is hangot is rendelhetünk.

siemens.jpg




Mostanában a környezetbarátság nagyon fontos minden területen, így a kézibeszélőknél is; az SL400-asba is beépítettek egy olyan funkciót, amelynek bekapcsolásával 80 százalékkal csökkenthető a kibocsátott sugárzás.

Az SL400-as testvére az SL400A, amely 45 percnyi hanganyagot képes felvenni, illetve beépített üzenetrögzítővel is rendelkezik – ez természetesen többe kerül: a „sima” SL400-as 149,99 euró lesz, az SL400A pedig 169,99 eurós áron kerül majd a boltok polcaira. Május közepén érkeznek majd kereskedelmi forgalomba, először Németországban, majd Európa többi részén, gondolom, Magyarországon sem kell rájuk sokat várni.
 
A teljes ECO DECT portfólió megtekinthető és kipróbálható a Tele-Signal márkaboltban és szakszervizben (1143 Budapest, Semsey Andor utca 9.).

További információ a Siemens hazai weboldalán!

Erős László
eros.gigaset@pannonmail.hu
Gigaset Communications GmbH





Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.