Hirdetés

Fényt elhajlító szemüveg tabletfüggőknek



|

Az i90 prizmáinak köszönhetően előre nézve is látható az ölben lévő eszköz kijelzője.

Hirdetés

A technikai fejlődés remek dolog, azonban az emberek jókora tábora pillanatok alatt függőséget tud kialakítani a legújabb kütyük iránt, amely mentális mellett akár motorikus jellegű egészségügyi problémákhoz is vezethet. Utóbbiak közül az egyik legújabb a táblagépek kijelzői felett való görnyedésből fakadó hát- és nyakfájás.

Hirdetés


Talán nem meglepő módon az Egyesült Államokban most sikerült feltalálni a tünetek kezelésének olyan módját, amely nem vonja magával a táblagép használatának korlátozását: a csodafegyver az i90 típusjelzésű szemüveg. A „kütyü” érdessége, hogy a felhasználó szemei előtt a fényt 90 fokban elhajlító prizmák találhatóak, így helyes testtartás mellett is a megszokott módon használható a táblagép.


A teljesen optikai megoldásnak hála a kitalálója szerint nem csökken a látható képminőség. Természetesen az i90 mozgás közben nem használható, bár egyébként is rossz ötlet séta közben a tabletünkre vagy okostelefonunkra koncentrálni. A termék piacra kerüléséhez a feltalálónak 45 ezer dollárra van szüksége, az összeget a Kickstarteren kívánja összeszedni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.