Hirdetés

Figyelmeztet majd a reklámokra a Play Áruház



|

Hamarosan nem csak az in-app vásárlásokra hívja fel a figyelmet a bolt.

Hirdetés

A Reddit egyik felhasználójának köszönhetően kiderült, hogy a nagyon közeli jövőben informatívabbá válnak az alkalmazások adatlapjai a Play Áruházban. A szoftverek esetében a Google eddig csak az alkalmazásokon belüli vásárlásokra figyelmeztette az androidosokat, azonban a zöld Telepítés gomb alatt hamarosan egy külön szöveg mutat majd rá a reklámok megjelenítésére is.

Hirdetés


Az újítás a Google "Designed for Families" (Családoknak tervezve) kezdeményezésének egyik terméke, ennek keretében kimondottan a szolgáltatásainak családbaráttá tételére fókuszál a vállalat. A Google még tavaly novemberben tájékoztatta a Play Áruházban publikáló fejlesztőket, miszerint a Play Developer Console felületen idén január 11-ig kötelezően nyilatkozniuk kell arról, hogy találhatóak-e reklámok az alkalmazásaikban.


(Forrás: Engadget, Reddit)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.