Hirdetés

Fillérekért érkezhet a HTC Explorer



|

Az LG Optimus Hubbal konkurálhat a belépőkategóriás okostelefon.

Hirdetés

A PocketNow portálnak köszönhetően egy kiszivárgott sajtófotóval, és némi specifikációval lettünk gazdagabbak a tajvani gyártó Explorer nevű, egyelőre bejelentetlen készülékéről. A rendkívül olcsónak ígérkező eszköz akár még a HTC mai, az Egyesült Államokban megtartandó sajtótájékoztatóján is bemutatkozhat.

 

HTC Explorer
HTC Explorer

 


A csupán 3,2 colos, 320×480 pixeles érintőkijelzővel szerelt mobilban 600 megahertzes processzor dolgozhat, emellé a pletyka szerint 384 MB RAM, és 512 MB ROM került. Ettől függetlenül az Android 2.3.4 operációs rendszerének felületét a Sense 3.5 adja, ezek szerint a HTC programozóinak sikerült alaposan csökkenteniük a friss UI erőforrásigényét.


Sajnos túlságosan részletekbe menő specifikációkat nem kaptunk, ám rendkívül valószínűtlen, hogy az elméletileg 5 megapixeles hátlapi kamerával ellátott Explorerbe ne kerülne 3G modem, Wi-Fi vezérlő, és A-GPS.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.