Hirdetés

Fillérekért jön a Nokia X1-00



|

Csupán 34 euróba fog kerülni az alapvető tudású készülék.

Hirdetés

A finn mobilgyártó tegnap bejelentette az X1-00 típusjelzésű telefonját, amely 34 eurós (9300 forintos) adók és egyebek előtti árából körülbelül sejthető a funkcionalitása, ám igazság szerint tartogat néhány meglepetést az áprilisban piacra kerülő készülék.

 

Nokia X1-00
Nokia X1-00

 


A kijelzőjének átlóját nem közölték (2 col körül lehet), a panel 128×160 pixel felbontású, és 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. Kizárólag kétsávos GSM-hálózaton működik a mobil, még GPRS/EDGE-támogatás sincs, ráadásul kamera sem kandikál ki a hátlapból, de a Bluetooth 2.1-et azért nem hagyták ki.


Ezen hiányosságokat ellensúlyozandó a telefon beépített háttértára akár 16 GB-os microSD-vel is bővíthető, a zenelejátszó megbirkózik az MP3/WAV/WMA/AAC formátumú számokkal, van szabványos hangkimenet, és FM-rádió is került a telefonba. Az X1-00 további érdekessége, hogy a beépített hangszórót állítólag brutális hangerőre is lehet állítani, ráadásul az 1320 milliamperes akkuja miatt a készenléti ideje elérheti a 60 napot is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.