Hirdetés

Filléres okostelefonnal újít az Apple egykori vezére



|

Az Obi Worldphone új androidos készüléke csak 139 dollárba kerül.

Hirdetés

John Sculley egykor az Apple ügyvezetője volt, ma az Obi Worldphone nevű céget vezeti. A vállalat bemutatta az új okostelefonját, az MV1-et. 

Hirdetés

Az MV1 elsősorban a kedvező árával igyekszik majd hódítani: ez 139 vagy 149 dollárt jelent, a benne lévő RAM mennyiségétől függően. 

Az MV1 középutat jelent a gyártó két korábbi készüléke között, és nagyon hasonlít is rájuk - egyébként a San Franciscóban működő Ammunition tervezte. 

Az eszköz 5 hüvelykes, 720 x 1280 felbontású kijelzőt kapott, ami alatt Qualcomm Snapdragon 212-es processzor van. Ezt 1 vagy 2 GB RAM egészíti ki, dual-SIM foglalatokkal, LTE-támogatással, 16 GB tárhellyel és microSD-férőhellyel. 

Az MV1 Android 5.1-et vagy Cyanogen OS 12.1.1-et futtat. A kamerák 5 és 2 megapixelesek, az akku 2500 mAh-s. A készülék Európában is hamarosan megjelenik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.