Hirdetés

Fizikai billentyűzet is lesz a Galaxy S6 Edge+ mobilhoz



|

A kiszivárgott sajtófotón elég retró hatást kelt a kiegészítő.

Hirdetés

A fizikai QWERTY-billentyűzet egykoron minden mobilon hatalmas eladási pont volt, azonban az érintőkijelzők terjedésével leáldozott a kora. Az elmúlt nagyjából négy évben alig néhány klaviatúrás mobil került piacra, a gyártók nem látnak igényt az ilyen modellekre.

Hirdetés


A jövő héten bemutatkoznak majd a Samsung Galaxy Note 5 és Galaxy Edge 6 Plus mobilok. Evan Blass, a híres-hírhedt mobilos szivárogtató most előállt egy sajtófotóval, amely alapján az utóbbi mobilhoz elérhető lesz egy QWERTY-billentyűzetes kiegészítő is, az álló tájolású hardvert a telefon aljára lehet majd rögzíteni. Sajnos momentán ennyit tudunk összesen a kütyüről, de pár napon belül kiderülnek majd a részletek.


Csak nekünk tűnik úgy, mintha az kiegészítő formatervezői végezhettek volna elegánsabb munkát?


(Forrás: Neowin)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.