Hirdetés

Fojtogató a légkör az Android Marketen



|

A legtöbb program egyszerűen elveszik a kavalkádban.

Hirdetés

A Nielsen nevű piackutató vállalat új fejezetet nyitott az androidos statisztikák világában, ugyanis sikerült elérniük, hogy pontosan meg nem nevezett számú, de vélhetően reprezentatív mennyiséget képviselő felhasználó installálja a robotos készülékére a cég naplózó alkalmazását. A szoftver segítségével rendkívül pontosan nyomon lehet követni a fogyasztók aktivitását, így a különféle korábbi becsléseiket már tényekkel tudják helyettesíteni.

 

 


A szoftverrel végzett első mérés adatait ma publikálta a Nielsen, az eredmények pedig meghökkentőek lettek: mint a fenti diagramon is látható, a felhasználók 61 százalékban a legnépszerűbb 50 alkalmazással töltik el az idejüket, a kevésbé ismert programok csak 39 százaléknyi időt „rabolnak el" az ügyfelek életéből.

 

 


A statisztika szerint az egyesült államokbeli felhasználók napi szinten átlagosan 56 percet szánnak az okostelefonjuk vagy táblagépük használatára, ezen idő 67 százalékában különféle alkalmazásokat futtatnak, a fennmaradó részében pedig mobilneteznek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.