Hirdetés

Folyamatos lejtmenetben a Telenor



|

Már négy hónapja csökken a cég előfizetéseinek száma.

Hirdetés

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság a pár napja kiadott mobilnetes gyorsjelentése után újabb statisztikával örvendeztette meg a nagyérdeműt. Az áprilisra vonatkozó, általános telekommunikációs beszámoló tanúsága szerint a három magyar mobilszolgáltató előfizetéseinek száma 70 ezerrel 11,823 millióra csökkent, ezzel együtt a száz főre eső SIM-kártyák száma a márciusi 119,1-ről 118,4-re apadt.

 


Az aktív előfizetők (az utolsó három hónapban hívást indítók vagy fogadók) tábora is 24 ezerrel 10,941 millióra csökkent. A negyedik hónapban a forgalmazásban résztvevők száma alapján a Vodafone piaci része 22,72 százalékról 22,67 százalékra, míg a Telenor 32,36 százaléka 32,32 százalékra csökkent, a T-Mobile-é pedig 44,92 százalékról 45,01 százalékra emelkedett.

 


Az illusztrációk közül egyértelműen a lentebb látható utolsó a legérdekesebb, amely az előfizetések számának változását mutatja havi szinten: a Telenor még az operátorok számára igen jövedelmező decemberben is képes volt mínuszba menni ezen a téren, azóta pedig brutális mennyiségű szerződést vesztett a vállalat.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.