Hirdetés

Fontos frissítés jött a Galaxy S7-hez és S7 edge-hez



|

A tenyerünkkel sem lesz problémája ezentúl a Galaxy S7 edge-nek.

Hirdetés

Egy ideje panaszkodnak a Galaxy S7 edge készülékek tulajdonosai, hogy a lekerekített képernyő széle nem működik megfelelően, és állandóan úgy gondolja fogás közben, hogy akarnak valamit tőle. 

Hirdetés

A készülék alapból képes megkülönböztetni a szándékos érintéseket a fogástól és a tenyértől, azonban a funkció valamiért rosszul működik - ez főleg egy kézben jelentett problémát. 

Szerencsére a Samsungnak sikerült orvosolnia a kellemetlenséget, az XXU1APD1-es build a Galaxy S7-re és a Galaxy S7 edge-re egyaránt elérhető

Az érintőképernyő okosítása mellett mást is tartogat a frissítés. 

A 156 MB-os csomagba bekerült egy extra gomb a fényképezős appba. Ez a torzan megjelenő formákat és alakokat hivatott javítani. 

A szoftverfrissítés a Beállítások menün belül kezdeményezhető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.