Hirdetés

Fontos funkciókkal bővül idén a WP7



|

Jön a párhuzamos programfuttatás, és persze az Internet Explorer is megújul.

Hirdetés

Két hete a Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy hamarosan megérkezik a Windows Phone 7 első frissítése, amely legfontosabb új funkciója a másolás/beillesztés lesz, és valamikor március folyamán válik majd elérhetővé a végfelhasználók számára.

 


Nemrég Joe Belfiore a Mobile World Congress-en tartott egy érdekes előadást, amelyben a tervek szerint még szintén idén elérhetővé váló második frissítés újításait demózta. A legfontosabb funkció feltétlenül a külső fejlesztőktől származó alkalmazások párhuzamos futtatása lesz, így például végre lehet majd a Slacker segítségével rádiót hallgatni egy e-mail megírása közben.


Természetesen az Internet Explorer 9 is tiszteletét teszi a redmondiak mobilos platformján, ráadásul alapjában véve ugyanaz a renderelőmotor dolgozik benne, mint az asztali társában, így nem kell lemondani a grafikus elemek hardveres gyorsításáról sem. A kisebb, de hasznos újítások közt megtalálható még a Twitter-integráció, továbbá az Office Hubból közvetlenül is elérhető lesz a SkyDrive tartalma.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.