Hirdetés

Fontos patchet kaphat holnap a Windows 10



|

Elvileg a fast ringes Windows 10 Mobile tesztelőkhöz is eljuthat a javítás.

Hirdetés

A Microsoft két hete tartotta meg a szokásos hibajavító keddjét, azonban egyes beszámolók szerint az utolsó pillanatban a vállalat visszavont egy jelentősebb foltozást. Friss pletykák szerint holnap - hazánkban az esti órákban - elérhetővé fog válni a rejtélyes patch, a telepítése után a Windows 10 és Windows 10 Mobile buildszáma a jelenlegi 10586.63-ról 10586.71-re emelkedhet.

Hirdetés


Sajnos jelenleg semmiféle információ sem érhető el a frissítés által javított hibákról, ráadásul a Microsoft rendkívül kevés tájékoztatást ad a Windows 10 és Windows 10 Mobile kumulatív frissítéseinek konkrét tartalmáról. Ennek köszönhetően talán utólag sem leszünk sokkal okosabbak, de a spekulációk szerint az állítólagos javítás különféle biztonsági és megbízhatóságbeli hibajavításokat foghat össze egy csomagban. Elsősorban a Windows 10 Mobile-ra érkező frissítést várjuk kíváncsian, hiszen a szoftver továbbra is rengeteg problémával küzd, nem véletlenül nem érkezett még belőle stabil verzió a Windows Phone 8.1-gyel piacra került okostelefonokhoz.

(Forrás: Neowin, Windows Central)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.