Hirdetés

Fontos részletek szivároghattak ki a Realme 9 Pro mobilról



|

A processzor, a kijelző, de még a kamerák kapcsán is okosabbak lettünk talán.

Hirdetés

Nemrég rendereken nézhettük meg, milyen lehet a tervek szerint idén debütáló Realme 9 Pro és Pro+, és némileg hiányos specifikációkat is kaptunk. Időközben a PassionateGeekz csapata viszont még több állítólagos részletet mutatott be a 6 GB-os Pro modellről, ami egy elég korrekt kis eszköznek ígérkezik.

Az alább látható, elég részletes tájékoztató alapján a Realme 9 Prót tényleg egy Qualcomm Snapdragon 695-ös hajtja, a 6 GB RAM-ot pedig 128 gigabájtnyi belső tárhely egészíti ki. A felhasználók elvileg egy 6,6 hüvelykes AMOLED kijelzőt bámulhatnak majd, ami nem mellesleg 120 Hz-es képfrissítési aránnyal rendelkezik, és a HDR10-es tartalmakkal is megbirkózik.

Hirdetés

A készülék hátulján várhatóan egy 64 megapixeles kamera kap helyet, amihez társul egy 8 MP-s, ultrawide, valamint egy 2 MP-s makró egység is. Az előlapi lencse 16 megapixeles lehet. A Realme 9 Pro már gyárilag Android 11-gyel érkezhet.

Hivatalos részletek hiányában egyelőre úgy számolhatunk, hogy valamikor februárban érkezik meg a Pro és a Pro+ is Európába és Indiába is, a sima Realme 9 pedig az év második negyedében debütálhat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.