Hirdetés

Forgalmi statisztika Symbianra is



|

Egy ügyes programmal nyomon követhetőek a mobilnetes kiadások.

Hirdetés

Az SPB Software újabb hasznos programmal rukkolt elő a Symbian^3, és S60 5th Edition operációs rendszert futtató okostelefonok tulajdonosai számára: a beszédes nevű Wireless Monitor nevű alkalmazás a mobilnetes adatforgalom, és a hozzá társuló kiadások figyelésére szolgál.

 

SPB Wireless Monitor for Symbian
SPB Wireless Monitor for Symbian

 


A Windows Mobile, és Android platformokon már korábban bemutatkozott megoldás a futása közben pontosan naplózza az összes olyan szoftver aktivitását, amely valamilyen módon - legyen az Wi-Fi, vagy 3G/HSPA - adatforgalmat generál, így a felhasználó mindig képben lehet az elhasznált sávszélességről, ráadásul némi állítgatás után a netezés költségét is képes kijelezni a szoftver.


A Wireless Monitor rendkívül hasznos adalék funkciója még a visszamenőleges, hosszú távú statisztikák készítése, amelyeket akár CSV formátumban is ki lehet exportálni további feldolgozás céljából. A segédprogram sajnos nem ingyenes, az SPB Software 10 dollárt (1900 forintot) kér érte.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.