Hirdetés

Formabontó tömegmobil a Nokiától



|

Érintőképernyővel, és hagyományos billentyűzettel is felszerelték az X3-02 jelzésű telefont.

Hirdetés

Egy rendkívül érdekes mobilról rántotta le a leplet az orosz Mobile-Review portál: a kínai piacra szánt X3-02 első pillantásra egy tipikus belépőszintű Nokiának tűnik, azonban a kijelző alatt nincs négyirányú navigációs gomb.

 

 

(A kép forrása: Mobile-Review)


Ennek az a magyarázata, hogy a 2,4 col átlójú, és 240×320 pixeles megjelenítő valójában érintős, így egyszerűen nincs rá szükség. A helyére két másik gyorsbillentyű került, az egyik a levelező-alkalmazást nyitja meg, a másik pedig a médialejátszót - meglehetősen szokatlan a formavilága.


Mivel a telefon még nem lett hivatalosan bejelentve, így a specifikációk sem feltétlenül helytállóak, azonban a pletykák szerint a Bluetooth-on kívül Wi-Fi-vezérlő, és 3,6 megabites HSDPA-modem is került a telefonba. A fixfókuszos kamera elvileg 5 megapixeles, a microSD-vel bővíthető beépített háttértár kapacitása pedig 16 MB. Extrái közt megemlítendő a gyorsulásmérő, és a szabványos hangkimenet, azonban FM-rádió nincs a telefonban.


A készülék 96,4 gramm tömegű, és 106,2 x 48,4 x 9,6 mm méretű. Nem tudni, hogy mikor válhat hivatalossá, és nagyjából mennyibe fog kerülni, azonban Kínán kívül nagy valószínűséggel nem kerül majd forgalomba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.