Hirdetés

Formatervezésben arat az Epson



|

A PictureMate PM 240 fotónyomtató és még négy díjazott az iF-en.

Hirdetés

Idén 35 különböző országból összesen 2293 terméket tekintett át a 35 fős zsűri. Öt díj jutott az Epson termékeinek, melyek jobbára a képalkotás területéről kerültek ki.

 

Az Epson P-5000 multimédiatároló-megjelenítőben egy 80 gigabájtos merevlemez található, amelyen akár 4500 fájl tárolható RAW formátumban. Erős fekete házával kifejezetten mostohább körülmények között is helytáll.

 

 

p-5000photoviewerrightview_small_.jpg

 

 

 

Az Epson Perfection V10 lapolvasó egy A4-es méretű készülék, kifejezetten az otthoni, kezdő felhasználók számára.

 

 

v10extendedhinge_small_.jpg

 

 

Az Epson EMP-6100 egy speciális, az Epson 3LCD technológiáját alkalmazóüzleti kivetítő. Egyedi elektrosztatikus szűrő védi a projektort a beragadt por- és füstrészecskéktől, így a vetített képek élesek és fényesek maradnak még olyan körülmények között is, mint egy füstös szórakozóhely.

 

v10extendedhinge_small__1.jpg

 

 

picturemate240.jpg
Az Epson PictureMate PM 240 10 x 15 centiméteres fotók kényelmes és egyszerű otthoni nyomtatását teszi lehetővé. A 2,5 hüvelykes képernyőn megtekinthetők és módosíthatók a képek, a legömbölyített, hordozható kivitel kényelmes nyomtatást biztosít bárhol, és a külön megvásárolható akkumulátorcsomag segítségével a PictureMate PM 240 olyan helyeken is működhet, ahol nincs külön tápellátás.

 

Még egy számlanyomtató is szerepel az Epson díjazottjai között. A kifejezetten nagy forgalmat bonyolító értékesítési környezethez szánt Epson TM-T88IV hőnyomtató két színben képes dolgozni.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.