Hirdetés

Forradalmi BlackBerry okostelefon érkezhet



|

A CES-en mutatkozhat be és QWERTY-billentyűzetet kaphat az új BlackBerry okostelefon.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy a jövőben a TCL tervezi, gyártja, forgalmazza, reklámozza és támogatja a BlackBerry márkájú okostelefonokat. A folyamat igazából már megkezdődött a DTEK50 és DTEK60 modellekkel, amelyek az Alcatel Idol 4 és a TCL 950 átmatricázott változatai. 

Hirdetés

John Chen, a BlackBerry ügyvezetője már korábban is utalt egy QWERTY-billentyűzettel ellátott új modellre, a TCL Twitter-fiókja pedig elkezdte használni a #TheNewBlackBerry hashtaget. 

Steve Cistulli, a TCL Communication észak-amerikai elnöke pedig a "Remington No. 2 of 1878 #TheNewBlackBerry" bejegyzéssel utalt az újdonságra

Ez elsőre nem sokat mond, azonban a Remington No. 2 egy forradalmi írógép volt még 1878-ból. QWERTY-billentyűzet és Shift gomb is volt rajta. 

A találgatások szerint azért említette ezt meg Cistulli, mert a sokat ígérő okostelefon hamarosan bemutatkozik - talán már a CES-en? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.