Hirdetés

Fotókon a bivalyerős Nokia Zeta



|

Hamarosan több 1 gigahertzes processzorral szerelt symbianos eszköz érkezhet.

Hirdetés

Az utóbbi napokban rengeteg hivatalos információ mellett sok megerősítetlen pletyka is szárnyra kapott a Nokia jövőjével kapcsolatban, ezek egy része természetesen az új termékekről szólt. Nemrég kaptunk pár fotót, amelyen négy darab Symbian operációs rendszert futtató készülék részleges specifikációja volt olvasható, az eszközök legnagyobb érdekessége az 1 gigahertzes processzoruk, emellett pedig gyárilag Symbian Bellével - az Anna utódjával - kerülhetnek kereskedelmi forgalomba.

 

 


Sajnos fotókban eddig nem dúskálkodtunk, bár kedden mi is leközöltük a kiszivárgott N5-ről készült képeket, amelyek feltehetően a fentebb említett listán is szereplő Fate/500-hoz tartoznak. A beágyazott képen állítólag a Zeta/700 látható, a GSMArena anonimitásba burkolózó forrása szerint vélhetően N7 néven fog piacra kerülni a készülék.



A nemrég nyilvánosságra került eszközök állítólagos specifikáció:

• Nokia Fate/500: 1 GHz-es CPU, 5 megapixeles kamera
• Nokia Cindy/600: 1 GHz-es CPU, 5 megapixeles kamera, 3,2 colos kijelző, NFC
• Nokia Zeta/700: 1 GHz-es CPU, 8 megapixeles kamera, 3,2 colos kijelző, NFC
• Nokia Helen/701: 1 GHz-es CPU, 8 megapixeles kamera, 3,5 colos kijelző

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.