Hirdetés

Fotókon a Galaxy Note 3 Neo



|

Nagyobb testvére mellett látható a képen a tepsifon.

Hirdetés

Egy ideje már emlegetik a Samsung Galaxy Note 3 kistestvérét, Lite, mostanában pedig Neo néven. A SamMobile legutóbb egy kiszivárgott fotót közölt a Twitteren, amin a Galaxy Note 3 Neo a nagytestvére mellett látható. 

Hirdetés

Külsőre nem sok különbség látszik a két készülék között, leszámítva a minimális méretkülönbséget. A SM-N750/5-ös modellszámon hivatkozott tepsifonról egyelőre nem tudni újabb adatokat, de a GSMArena korábban leadott jelentése azt írja, hogy az 5,55 hüvelykes kijelző 720p-s lesz, a kamera 8 megapixeles, a 2 GB RAM-ot pedig 16 GB belső tárhely és egy 3100 mAh-s akku egészítik ki. 

Bár a Galaxy Note 3 Neo állítólag rendelkezik majd a Note 3-ban és a Galaxy S4-ben látott összes új Samsung funkcióval, a processzora valamivel gyengébb lesz a rendes Note 3-hoz mérten. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.