Hirdetés

Fotókon a Motorola Atrix utóda



|

Elsősorban külsejét tekintve újult meg a felső kategóriás okostelefon.

Hirdetés

A The Verge portál egyik újságíróját azon szerencse érte, hogy személyesen is kipróbálhatta a Motorola Atrix új változatát. Az eredeti készülék annak idején főként azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egyrészt kétmagos processzorral szerelték fel, másrészt egy Lapdesk nevű dokkolóegységbe illesztve smartbookká lehetett alakítani.

 

Motorola Atrix 2 (Edison)
Motorola Atrix 2 (Edison)

 


A jelenleg Edison kódnéven ismert utóda a jelenlegi információk szerint alapvetően majdnem ugyanaz az eszköz lesz, ám a mérnökök végeztek némi ráncfelvarrást a megjelenésén, továbbá a sokak által kritizált Pentile Matrix megjelenítőjét is RGB színterűre cserélték. Egyelőre nem tudni, hogy mikor válhat hivatalossá a modell, ám a jelek szerint bármikor lehullhat róla a lepel.

 

Motorola Atrix 2 (Edison)
Motorola Atrix 2 (Edison)

 


Motorola Atrix 2 / Edison előzetes specifikációk:

- GSM/GPRS/EDGE
- 3G/HSPA+
- Bluetooth, Wi-Fi
- Érintőkijelző: 4,3 col, 540×960 pixel, kapacitív és multitouch
- Kamera: 8 megapixel, autofókusz, LED-es vaku; videó: 1080p
- 1 GHz-es, kétmagos Texas Instruments SoC, PowerVR SGX 540 GPU
- 8 GB háttértár, 1 GB RAM
- Szabványos hangkimenet, HDMI
- Google Android 2.3.5 + Blur UI
- Akku: 1735 mAh

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.