Hirdetés

Fotókon a Nokia N8 kistestvére



|

Kínában tűnt fel a symbianos T7-00.

Hirdetés

Múlt héten számoltunk be a QWERTY-billentyűzetes Nokia E6-00-ról, megjegyezve, hogy ezek szerint a finn gyártó egyelőre tényleg nem kívánja hanyagolni a lényegében már a sírjában forogni látszó Symbian operációs rendszert. Ennek újabb bizonyítéka a mostani információszivárgás tárgya, ugyanis Kínában feltűnt ez eddig csak hírből hallott T7-00.

 

Nokia T7-00
Nokia T7-00


A telefon a hosszas huzavona után piacra került N8 lebutított változata, bár egyesek feltehetően inkább a racionalizált kifejezést használnák jelen esetben. A T7-00 megörökölte az elődje megjelenését, ám 12 helyett 8 megapixeles kamera került bele, és a HDMI-kimenetet is eltávolították a készülékről.

 

Nokia T7-00
Nokia T7-00


Egyéb ismert specifikációk: 700 megahertzes ARM11 processzor, különálló grafikus vezérlő, 360×640 pixeles érintőkijelző, Wi-Fi, Bluetooth, A-GPS, microUSB, GSM/UMTS/HSPA (a képen látható kínai verzió TD-SCDMA-s). Egyelőre nem tudni, hogy a bejelentésekor mi lesz a típusszáma, hiszen a T7 jelzés mellett a készülék hátlapján az Nseries felirat is megtalálható.

 

 

Nokia T7-00
Nokia T7-00

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.