Hirdetés

Fotókon a Samsung Galaxy S5!



|

Órákkal a bemutatása előtt kiváló képek érkeztek a csúcsmobilról.

Hirdetés

[Frissítés]: bemutatkozott a készülék, a részletek itt olvashatóak.


Sűrű volt a Mobile World Congress mai első napja, hiszen az elképesztő mennyiségű többé-kevésbé érdekes termék mellett a Microsoft, Sony és Nokia egyaránt megtartották a régóta várt sajtótájékoztatóikat. Ettől függetlenül a nap legnagyobb attrakciója még hátravan, ugyanis magyar idő szerint este 8-kor indul a Samsung sajtóeseménye, amelyen 99 százalékos bizonyossággal be fog mutatkozni a Galaxy S5 csúcsmobil.
 

Hirdetés


Néhány órával az esemény előtt a nagy semmiből előbukkant néhány fotó és extra információ a telefonról, a specifikációs táblázatot senkinek sem sikerült még elfecsegnie. A friss információk alapján a Samsung Galaxy S5 rendelkezni fog a Home előlapi gombba beágyazott ujjlenyomat-olvasóval, amelyet a PayPal mobilos alkalmazása rögtön támogatni is fog.



A 16 megapixeles hátlapi kamerával rendelkező telefon állítólag csepp- és porálló (IP67), a hátlapjának mintázata vizuálisan hangsúlyos. Végül megemlítendő, hogy a kijelzője észrevehetően nagyobb a Galaxy S4-ben használt 5 colosnál, ám kisebb a Galaxy Note 3 5,7 colosánál.


(Forrás: PhoneArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.