Hirdetés

Fotókon a Samsung Galaxy S5 Mini



|

Ujjlenyomat-olvasó is került a középkategóriás mobilba.

Hirdetés

Feltehetően kevesek meglepetésére már jó ideje pletykálnak a Samsung Galaxy S5 Mini okostelefonról, az utóbbi években több gyártónál is trenddé vált az aktuális csúcsmobiljának nevével eladni egy középkategóriás hardvert. A SamMobile jóvoltából úgy tűnik most lelepleződött a készülék, néhány remek minőségű fotó mellett ráadásul a fontosabb specifikációi is napvilágot láttak.
 

Hirdetés


A talán legérdekesebb fejlemény, hogy a középkategóriás mobilba a névadó testvéréhez hasonlóan került pulzusmérő és ujjlenyomat-olvasó, amely könnyedén kellemetlenül érintheti majd az összes azonos árkategóriájú rivális telefon gyártóját. A forrás szerint a Samsung Galaxy S5 Mini emellett a nagy tesó összes egyéni szoftveres funkciójával (például ultra akkukímélő mód, privát mód) is rendelkezni fog, választáskor ezeknek is lehet súlya a latban.
 


Egyelőre nem tudni, hogy vajon mikor mutatkozhat be a Samsung friss készüléke.

 



A Samsung Galaxy S5 Mini pletykált specifikációi:

– Érintőkijelző: 4,5 col, 1280×720 pixel, Super AMOLED
– Előlapi kamera: 2 megapixel
– Hátlapi kamera: 8 megapixel, videó: 1080p@30fps
– Négymagos és 1,4 GHz-es CPU, Mali-400MP4 GPU, Samsung Exynos 3470 SoC
– 1,5 GB RAM, 16 GB háttértár, microSD foglalat
– Google Android 4.4.2
– Pulzusmérő és ujjlenyomat-olvasó
– Csepp- és porálló borítás

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.