Hirdetés

Fotókon az Amazon mobilja!



|

Összesen öt darab kamera van a készülék előlapján, ebből négy infravörös.

Hirdetés

Az Amazon mobilos piacra való betöréséről már nagyon régóta pletykálnak, két évnyi kutatás és fejlesztés után a nyár elején végre bemutatkozhat a cég állítólag „Duke” névre hallgató csúcsmodellje. Az Androidon alapuló FireOS rendszerű mobil egyik nagy érdekességét az adhatja, hogy érintés nélküli gesztusokkal is kezelhető lesz.
 

Hirdetés


A telefonon összesen hat darab kamera található: a hátlapi egy 13 megapixeles darab, a videohívásra használható előlapi felbontása nem tisztázott, ezeken felül pedig a készülék előlapjának négy sarkában is helyet kapott 1-1 infravörös kamera.
 


Ezek segítségével valósulhat meg az érintés nélküli kezelés, azonban többről lehet szó, mint például a weblapok hessegető mozdulatokkal való görgetésénél: az extra kamerákat állítólag a felhasználó arcának és szemeinek követésére is használhatja a szoftver, az operációs rendszer 3D-s felülete ezen információk alapján döntheti és forgathatja a kijelzőn megjelenített tartalmakat, helyezheti azokat kényelmes perspektívába.


További pletykált specifikációk: 4,7 colos és 1280×720 pixeles érintőkijelző, Qualcomm Snapdragon lapkakészlet, 2 GB rendszermemória.


(Forrás: Boy Genius Report)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.