Hirdetés

Fotókon az első kétmagos XPERIA mobil



|

Valószínűleg a jövő év elején fog bemutatkozni a Nozomi.

Hirdetés

Utoljára nyáron érkeztek pletykák a Sony Ericsson első kétmagos processzorral szerelt mobiljáról, a Nozomi LT26i jelzésű készülék vélhetően a gyártó 2012-es csúcsmodellje lesz. Az egyesek szerint XPERIA Arc HD végleges nevet kapó készülék most lefényképezett prototípusán Android 2.3.5 operációs rendszer futott, ám még az sem elképzelhetetlen, hogy Ice Cream Sandwich-csel fog piacra kerülni.

 

 


Sajnos a specifikációi jelenleg foghíjasak, a legfrissebb információk szerint a már említett kétmagos processzora 1,5 gigahertzes órajelen ketyeg, az ismeretlen gyártmányú egység mellé elvileg 1 GB memóriát társítottak a mérnökök. A Nozomi 4,3 col átlójú, kapacitív és multitouch érintőkijelzője 720×1280 pixel felbontásúnak ígérkezik, ám sajnos a kameráiról semmilyen új adatot sem kaptunk - a korábbi pletykák szerint 12 megapixeles a hátlapi szenzora.

 

 


Remek kérdés, hogy a Nozomi vélhetően januárban vagy februárban esedékes leleplezésekor milyen márkanév kerül majd a borítására, hiszen ha minden jól megy, akkor a Sony jövő év első hónapjában befejezi az Ericsson kivásárlását a vegyesvállalatból.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.