Hirdetés

Fotókon az LG olcsóbb tepsifonja



|

Elvileg stylus is jár majd a költséghatékony készülék mellé.

Hirdetés

A korábban számos alkalommal hitelesnek bizonyult pletykákat elindított hi-tech.mail.ru portál tegnap exkluzív információkkal szolgált az LG olcsóbb „G Pro Lite Dual” tepsifonjáról. Az absztrakt nevű készülék az elkövetkező hetekben válhat hivatalossá, az ára pedig elvileg 13 ezer rubel, azaz körülbelül 90 ezer forint lehet.

Hirdetés


Ennyi pénzért cserébe a dupla SIM-es, érintőceruzával is ellátott modell a híresztelt specifikációk alapján elfogadható vásárnak tűnik: az 5,5 colos érintőkijelzője 960×540 képpontos, a hátlapi kamerája 8 megapixeles, a kétmagos processzora 1 gigahertzes, a memóriája 1 GB-ra rúg, a bővíthető háttértára pedig modelltől függően 16 / 32 / 64 GB.


A telefon leggyengébb pontjának a szoftvere tűnik, ugyanis az orosz portál szerint Android 4.1.2 operációs rendszerrel kerülhet piacra; a gyártó érdekében reméljük, hogy elírásról van szó. További híresztelt adatok: FM rádió, szabványos hangkimenet, 3140 milliamperes akku, 150 × 77 × 9,5 mm-es méret.


(Az információk forrása: hi-tech.mail.ru)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.