Hirdetés

Fotókon az LG Optimus One utóda



|

Gingerbread fut a belépőkategóriás okostelefonon.

Hirdetés

Újabb képek és specifikációk érkeztek az LG kedvező árú Optimus One droidjának frissített változatáról, a pletykák szerint a képeken látható Univa E510 valamikor az utolsó negyedévben kerülhet piacra. Elődjéhez képest nem tekinthető nagy előrelépésnek, a legfőbb gyakorlati különbség csupán annyi a két készülék közt, hogy az újabb modell Android 2.3.4 operációs rendszerrel debütálhat.

 

LG Univa E510
LG Univa E510


Ezen felül az érintőkijelzőjének átlója elvileg 0,3 collal nagyobb az Optimus One-ban használténál, ám a 3,5"-es megjelenítő maradt 320×480 pixeles. A koreai mérnökök lecserélték a processzort is, az E510-ben már 800 megahertzes ketyeg, ám az egység elavult ARMv6 utasításkészlete miatt például a Flash-beépülő nem kompatibilis vele.

 

LG Univa E510
LG Univa E510


Egyéb pletykált specifikációk: 5 megapixeles kamera, 1500 milliamperes akkumulátor, 512 MB RAM, Adreno 200 grafikus alrendszer, Wi-Fi 802.11n, DLNA, Bluetooth, A-GPS, 3G/HSDPA, 11,9 mm-es mélység.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.