Hirdetés

Fotókon az olcsóbb iPhone?



|

Műanyag borítással kerülhet forgalomba a készülék.

Hirdetés

Régóta pletykálnak már az Apple azon tervéről, miszerint a rendkívül népszerű okostelefonjukból készítenének egy olcsóbb változatot, elsősorban a feltöltőkártyás konstrukciókat előnyben részesítők számára. Pár héttel ezelőtt egy másik meg nem erősített értesülés szerint Jobs cége szeptember közepén két új iPhone-nal állhat elő, a két információ könnyen kombinálható.

 

 


A vietnámi Tinhte nevű portál fórumán most felbukkant néhány fotó, amelyeken a forrás szerint a hamarosan bemutatkozó, olcsóbb iPhone látható. A készülék elvileg egy teljesítmény szempontjából minimálisan feltuningolt iPhone 4, ám az Apple egyszerű műanyagra cserélte az elő- és hátlapját.

 

 


Utóbbi lépés nem tűnik túl komoly árcsökkentő tényezőnek, ám elképzelhető, hogy az almások hajlandóak kevesebb haszonnal túladni a modellen, amely viszont már meghozhatná az elvárt eredményt. Eddig az „olcsóbb iPhone" kategóriába hivatalosan mindig az előző generációs telefon tartozott, ám ezzel a módszerrel az a probléma, hogy az iOS új főverzióinak mindig megugrik az erőforrásigényük, így a korábbi eszközökön már nem fut a kívánt sebességgel az aktuális operációs rendszer.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.