Hirdetés

Fotón a HTC négymagos mobilja



|

Ice Cream Sandwich futhat az NVIDIA Tegra 3-as Edge-en.

Hirdetés

A mostanában különösen megbízható informátorokkal dolgozó PocketNow tegnap leleplezte a tajvani gyártó Edge névre hallgató okostelefonját, a vélhetően jövő év elején debütáló készülék a dolgok jelenlegi állása szerint a világ első négymagos processzorral szerelt mobilja lesz.

 

 


A beszámoló szerint az NVIDIA Tegra 3 lapkakészletében található CPU magjai egyenként 1,5 GHz-es órajelen ketyegnek, a brutális központi egység mellé pedig 1 GB memória társult. A 32 GB kapacitású beépített háttértárral rendelkező telefon 4,7 colos érintőkijelzője 1280×720 pixelesnek ígérkezik, a hátlapi kamerája elvileg 8 megapixeles.


Nem meglepő módon az Edge-be 21 megabit/s maximális letöltési sebességre képes HSPA+ modem kerülhet, a 10 mm körüli mélységű, Beats audiós, valószínűleg Android Ice Cream Sandwich-csel érkező megoldásban állítólag Bluetooth 4.0 vezérlő fog dolgozni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.