Hirdetés

Fotón a Motorola csúcsmobiljának 200 megapixeles kamerája



|

Újabb szivárgás árulkodik arról, hogy a Motorola Frontier tényleg a 200 megapixeles ISOCELL HP1 szenzorral érkezik.

Hirdetés

A Samsung még tavaly szeptemberben mutatta be a 200 megapixeles felbontással dolgozó ISOCELL HP1 kameraszenzorját, a világrekorder hardver éles debütálása viszont azóta is várat magára, mivel egyelőre még egyik gyártó sem használja.

A szivárogtató Ice Universe viszont már novemberben megírta, hogy egy Motorola lesz az első fecske, később pedig két további pletyka is megerősítette, hogy a márka Frontier nevű csúcskészüléke fogja elhozni az ISOCELL HP1-et. Most itt a negyedik erre utaló jel is, ezúttal egy fotó formájában.

Hirdetés

A kép a kínai közösségi oldalról, a Weibóról származik, és a Motorola Frontier állítólagos hátlapját láthatjuk rajta. Nem kell hozzá sasszem, hogy kiszúrjuk a bűvös "200MP HP1" feliratot a kamerasziget jobb oldalán, és az is árulkodó, hogy a dizájn megegyezik a korábban kiszivárgott renderekkel.

Ettől függetlenül persze továbbra sem szabad készpénznek venni a dolgot, de az egybevágó pletykák alapján jó esély van rá, hogy végre akcióban is láthatjuk majd a Samsung 200 megapixeles technológiáját. A Motorola Frontier a várakozások szerint 6,77"-es, Full HD+ OLED kijelzővel és a Snapdragon 8 Gen 1 csúcsprocesszorral érkezhet, ám az továbbra is rejtély, hogy mikor.

Annál is inkább, mert a Lenovo szárnyai alá tartozó gyártó csak nemrég dobta piacra a szintén a zászlóshajók között versenyző Edge+ modelljét, Snapdragon 8 Gen 1 chippel, 6,7 hüvelykes P-OLED megjelenítővel és 8GB LPDDR5 memóriával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.