Hirdetés

Fotón a Nokia Lumia 601?



|

Egyelőre semmi biztosat sem tudni a Windows Phone-os készülékről.

Hirdetés

Egy megbízhatónak titulált forrásától újabb exkluzív rendert kapott a PocketNow, elvileg a lenti képen a mangós Nokia Lumia 601 látható. Specifikációkat, és egyéb információkat sajnos nem mellékelt hozzá a kép feladója, a készülék hátlapján lévő, erősen „Photoshopoltnak" tűnő kamerarész pedig a The Nokia Blog szerzőjének élesszemű megfigyelése alapján teljesen megegyezik a C7-esen használt, 8 megapixeles megoldással.

 

 


Ettől függetlenül érdekes, hogy a finn cég a hét közepén közzétett a Youtube-on egy fejlesztőknek szánt, Windows Phone-os figyelemfelkeltő videót, amelyen ugyanez a telefon volt látható. Nem sokkal a kiadása után a Nokia munkatársai elérhetetlenné tették a mozgóképet, majd az illusztrációs mobilt kicenzúrázva belőle újra publikálták.

Az eredeti reklámvideó...


Végül a kamerához visszakanyarodva még megemlítendő, hogy a 601 típusjelzés egyértelműen a már bejelentett 701-esénél alacsonyabb árkategóriára utal, ám ettől függetlenül utóbbi eszközbe 5 megapixeles hátlapi szenzort illesztettek a Nokia mérnökei - egyelőre érdemes erős fenntartásokkal kezelni a fenti fotót.

 

... és az új változat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.