Hirdetés

Fotón a QWERTY-s LG Optimus Pro



|

Olcsón jöhet az Android 2.3-as okostelefon.

Hirdetés

Az olasz AndroidWorldnek köszönhetően aránylag részletes információkkal lettünk gazdagabbak az LG hamarosan bemutatkozó, Optimus Pro (avagy C660) névre hallgató okostelefonjáról. Az állítólag Android 2.3 operációs rendszert futtató készülék leginkább látványos „eladási pontja" a Blackberry stílusú fizikai billentyűzete, amely felé egy valószínűleg 2,8 colos, 320×240 pixeles kapacitív érintőkijelző került.

 

 


Az üzletinek is nevezhető mobilt elvileg 800 megahertzes processzorral, és 512 megabájt memóriával vértezték fel az LG mérnökei, a microSD-vel bővíthető háttértárának kapacitása 150 megabájt lehet. A hátlapi kamerája 3 megapixelesnek ígérkezik, az egyéb pletykált specifikációk közt az A-GPS, a 3G/HSDPA, a Wi-Fi, a Bluetooth, és az 1500 milliamperes akku is megtalálható.


További értesülések szerint az Optimus Pro Olaszországban mindenképp a boltok polcaira fog kerülni, árként pedig rendkívül barátságos 180 eurót (48 ezer forintot) emlegetnek, bár vélhetően nem a kártyafüggetlenül modell ellenértékéről van szó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.